Untitled
21 jul 2017
week 213: 7 t/m 13 juli

We zijn op 7 juli na school bij Agnes, Lisa en Tim geweest. Ook daar hebben ze fijn met water gespeeld en gezellig met zijn vieren aan tafel zitten kleuren. We hebben boodschappen gedaan, met zijn drietjes gezellig buiten gegeten (Mark had een bbq van zijn werk) en fijn nog even gespeeld.
Op 8 juli zijn Bas, Laura en ik ’s middags met Geert en Jule naar de Speuldries geweest. Het was mooi weer en er werd in de zandbak volop met water gespeeld. Laura had een nieuw spelletje uitgevonden: ze sprong steeds van de hoge rand af in een plas water in de zandbak; ze was helemaal vies, maar had heel veel plezier . ’s Avonds hebben we gezellig met zijn viertjes gebarbecued.
We zijn op 9 juli op de fiets naar opa en oma Van Mierlo geweest, waar we gezellig wat gedronken hebben.
Ook op 10 juli zijn we nog een keer overgebleven met De LunchClub. We hebben de schoolbieb gedaan en daarna konden Bas en Laura dan eindelijk een cadeautje gaan kopen voor hun rapportgeld. Laura heeft een winkeltje van Playmobil gekocht en een hondenspeeltuin van Lego Friends.
We zijn op 11 juli na school naar het nieuwe huis van Jolanda, Martijn, Tijn en Femm gaan kijken. Bas, Laura, Tijn en Femm hebben fijn gespeeld.
Op 12 juli regende het héél hard! Ik heb Bas en Laura naar opa en oma Van Aerle gebracht, waar ze geluncht hebben. Daarna heeft Mark ze opgehaald en Bas naar het kinderfeestje van Levi gebracht. Laura is een tijdje gezellig bij Mark thuis geweest (ik had een afscheidslunch van De LunchClub) en daarna zijn Laura en ik gezellig boodschappen gaan doen.
Tante Maartje, Eline, opa en oma Van Aerle zijn op 13 juli na school gezellig op bezoek geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative